Nieuwsitem van 02-06-2020;

Skully Care, the flat head assistant

Je kind heeft een scheef of afgeplat hoofdje. Wat te doen?

Elly is medeontwikkelaar van Skully Care, een meetmethode die de vorm van het hoofdje snel en gemakkelijk vastlegt.

Hoe erg is het? Is er al verbetering zichtbaar? Kan mijn kind nog wel behandeld worden in tijden van Corona? Met Skully Care krijg je snel en betrouwbaar antwoord op deze vragen. Met enkel een foto met de app van de bovenkant van het hoofdje berekent Skully Care de mate van afplatting (in latijn wordt de afplatting plagiocephalie of brachycephalie genoemd).

De gemeten resultaten en voortgang worden voor jou en je kind bijgehouden in de app. We sturen je de informatie toe over de metingen of nodigen je uit om te kijken in de app.

In de app staan ook instructie-video's. Op de rustig moment kun je de oefeningen nog eens bekijken en laten zien aan je partner.  

Meer weten? Kijk op www.skullycare.com of bel ons. Op www.skullycare.com/knowledgebase vind je meer achtergrond informatie.

Skuly Care zorgt voor betere resultaten, tevreden ouders en blije baby's! 

 

Nieuws

Skully Care, the flat head assistant

Je kind heeft een scheef of afgeplat hoofdje. Wat te doen?Elly is medeontwikkelaar van Skully Care, een meetmethode die de vorm van het hoof...
Lees meer

Corona

We zijn weer volledig open!We hanteren de volgende maatregelen (volgens richtlijn RIVM):Bij ho...
Lees meer

Onrustige of gespannen baby?

Wist u dat onze praktijk gespecialiseerd is in de hulp voor baby's die onrustig zijn? Wat kan er aan de hand zijn vragen ouders zich af. Wij kijke...
Lees meer

Allebedrijvenin