Chronische klachten

Hoe kan het toch dat de klachten bij uw zoon of dochter maar niet overgaan? De arts heeft goed gekeken, maar kan er geen voldoende verklaring voor vinden. Het is natuurlijk fijn dat er geen ernstige onderliggende ziekte gevonden is. Maar wat kan uw kind helpen?

We hebben veel kennis en ervaring opgedaan in het behandelen van langdurige klachten. We helpen om de situatie op een rijtje te zetten en stap voor stap te werken aan herstel. Met uw kind bespreken we het behandelplan en stappenplan. We gebruiken het 'wensenlijstje' van uw zoon of dochter om de doelen te bepalen. Vaak is het doel om weer te kunnen sporten zonder pijn of hele dagen naar school kunnen gaan.  

De behandeling is stap voor stap kijken wat wel lukt en van daaruit opbouwen. Optimisme over het beloop en weer vertrouwen krijgen in je lichaam staat bovenaan! We werken desgewenst en zo nodig samen met kinderpsychologie en haptotherapie.  

Soms is verbeteren van de conditie nodig. We kunnen de conditie testen, dat doen we bij de sportschool achter onze praktijk.

We kunnen, als dat nodig is, leren om te gaan met spanning en slaapproblemen.

Zo kun je door kennis, weten wat je moet doen als je klachten krijgt, ze onder controle krijgen en zelfs klachtenvrij worden. Daarom verwijst een arts vaak door naar ons.  

Zie ook: Vermoeidheid en schooluitval en Ademhalingsproblemen. 

Nieuws

Onrustige of gespannen baby?

Wist u dat onze praktijk gespecialiseerd is in de hulp voor baby's die onrustig zijn? Wat kan er aan de hand zijn vragen ouders zich af. Wij kijke...
Lees meer

Fietsles voor Kids 6+

We hebben speciale fietsles ontwikkeld waardoor een kind meestal binnen 4 of 5 keer leert fietsen. Is uw kind ouder dan 6 jaar en willen de pogingen m...
Lees meer

Doe mee met Sport Extra!

Kom mee sporten met Sport Extra!Sport Extra is voor kids die een extra opstapje naar een sportclub kunnen gebruiken. Voor kinderen van 4 - 7...
Lees meer

Allebedrijvenin