Wie zijn wij?

In onze praktijk staan enthousiaste kinderfysiotherapeuten voor je klaar voor de beste behandeling naar de nieuwste inzichten.

Onze visie: we brengen kinderen en jongeren in beweging!

Onze kwaliteit
Elly van der Grift, Anne van Ommeren en Nienke Knol zijn deskundige, ervaren en betrokken kinderfysiotherapeuten. Annelotte is fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut in opleiding. Wij zijn allen geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register van het KNGF. Zie www.nvfk.nl

Vernieuwing Door middel van na- en bijscholing blijven wij allen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij werken samen met kinderartsen, (pre)logopedisten, kinderpsychologen, pedagogen, leerkrachten.


Elly van der Grift

Elly is eigenaar van de praktijk en 25 jaar kinderfysiotherapeut in Zeist en omstreken. Zij doet de organisatie en is eerste aanspreekpunt van de praktijk.

Haar specialisaties zijn astma, DCD, prematuren, baby's met een voorkeurshouding en schedelafplatting, ontwikkelingsstoornissen bij kinderen van 0 - 2 jaar, SOLK, schrijfproblemen etc.

Werkdagen: op de ochtenden maandag tot en met vrijdag. Daarnaast is zij op maandag, dinsdag en donderdagmiddag bereikbaar voor overleg en besprekingen. 


Anne van Ommeren

Anne is al vele jaren verbonden aan de praktijk. Ze heeft ruime ervaring met alle leeftijdsgroepen. Een echte allrounder dus.

Haar specialisaties zijn Sensorische Intregratie therapie, sensomotoriek en functional taping.

Werkdagen: woensdagmiddag in de praktijk in Zeist, woensdag- en donderdagochtend op de Noorderlichtschool en vrijdag op Meerklank.


Nienke

Nienke Knol

Nienke Knol is master-kinderfysiotherapeut, waardoor thuis in het interpreteren van wetenschappelijk onderzoek bij kinderen met motorische en orthopedische klachten. 

Nienke heeft veel kennis van sportblessures. Ook is zij goed op de hoogte van motorische problemen bij peuters en kleuters, ervaren met schrijfproblemen en van de behandeling van baby's met een voorkeurshouding.

Haar werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. 

 

Nieuws

Onrustige of gespannen baby?

Wist u dat onze praktijk gespecialiseerd is in de hulp voor baby's die onrustig zijn? Wat kan er aan de hand zijn vragen ouders zich af. Wij kijke...
Lees meer

Fietsles voor Kids 6+

We hebben speciale fietsles ontwikkeld waardoor een kind meestal binnen 4 of 5 keer leert fietsen. Is uw kind ouder dan 6 jaar en willen de pogingen m...
Lees meer

Doe mee met Sport Extra!

Kom mee sporten met Sport Extra!Sport Extra is voor kids die een extra opstapje naar een sportclub kunnen gebruiken. Voor kinderen van 4 - 7...
Lees meer

Allebedrijvenin