Als klachten maar niet overgaan

Hoe kan het toch dat uw zoon of dochter zo vaak hoofdpijn of buikpijn heeft of zo moe of duizelig is. De arts heeft goed gekeken, maar kan er geen voldoende verklaring voor vinden. Het is natuurlijk fijn dat er geen ernstige onderliggende ziekte gevonden is. Maar wat kan uw kind helpen?

We hebben veel kennis en ervaring opgedaan in het behandelen van langdurige klachten. We werken daarin samen met kinderpsychologen en een haptotherapeut. We helpen om de situatie op een rijtje te zetten en stap voor stap te werken aan herstel.

Behandeling 
Als uw kind in behandeling komt bespreken we het behandelplan en stappenplan. We gebruiken het 'wensenlijstje' van uw zoon of dochter om de doelen te bepalen. Vaak is het doel om weer volledig naar school te kunnen gaan. te kunnen sporten of af te spreken met vrienden en vriendinnen.

 

Nieuws

Corona

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te beperken zijn onze groepslessen t/m 6 april gestop...
Lees meer

Onrustige of gespannen baby?

Wist u dat onze praktijk gespecialiseerd is in de hulp voor baby's die onrustig zijn? Wat kan er aan de hand zijn vragen ouders zich af. Wij kijke...
Lees meer

Fietsles voor Kids 6+

We hebben speciale fietsles ontwikkeld waardoor een kind meestal binnen 4 of 5 keer leert fietsen. Is uw kind ouder dan 6 jaar en willen de pogingen m...
Lees meer

Allebedrijvenin